Feeds:
Написи
Коментари

Archive for Мај 11th, 2015

Миг на безмолвие / Анамнисис на сонливиот утрински заборав / Предвкус: Господи, дај ми таква вода за да не ожеднувам…

Вонмем >>> попечението житејско во непроветрената одаја на делникот мамурно не пречекува.

Read Full Post »